Kik vagyunk

Komplex szolgáltatást nyújtunk partnereink számára az online és a print média területén. Különböző tevékenységeinket az aktuális trendekhez és a vállalkozások egyedi igényeihez igazítjuk és folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinket még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni. Mai problémákra mai megoldásokat kínálunk!

Teljes körű marketing szolgáltatást és tanácsadást nyújtunk kisvállalkozásoknak, civil szervezeteknek, intézményeknek.

Marketing tevékenységünket ingyenes hirdetési lapok kiadásával kezdtük el 1991-ben. Cégünk fő tevékenységi köre a lapkiadás és hirdetésszervezés. Elsősorban a Szuperinfó kiadása tartozik ebbe a körbe, de számos más kiadványt is készítettük az elmúlt időszakban (pl: könyvek, évkönyvek, helyi önkormányzati lapok, egyéb kiadványok).
2011-ben kezdtük el működtetni az infoRábaköz.hu információs és szórakoztató portált, mert úgy gondoltuk, hogy az internetes felület a továbblépést, a fejlődést jelenti. Ezen a platformon a térség vállalkozásainak olyan interaktív felületet tudunk biztosítani, amelyen online kommunikációt folytathatnak.
Weboldalak építésével szintén 2011 óta foglalkozunk. Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy nagy az érdeklődés a vállalkozások körében ezen a területen, de önállóan nem mernek belevágni, mert vagy sok időt kellene ráfordítani vagy hatalmas összegeket. Mi megfizethető, modern, logikusan felépített, könnyen követhető weboldalakat készítünk partnereinknek.
Megbízható hátterünket az a kreatív grafikai műhely adja, ahol a különféle “termékek” elkészülnek, legyen szó névjegykártyáról, hirdetésről, szórólapról vagy weboldalról.

Fő célunk, hogy láthatóvá tegyük a kisvállalkozásokat, a civil szférát és az intézményeket.

Egyszerű, kipróbált, hatékonyan működő és megfizethető megoldásokat kínálunk a nyomtatott és az online média területén. Mindezt egy helyen, magas minőségi szinten, teljes támogatással az ötlettől a megvalósításig.

A több, mint 2 évtizedes tapasztalat, a folyamatos tanulás és szakmai fejlődés, az új technikák és technológiák bevezetése megbízható garancia az általunk nyújtott szolgáltatásokra.

A kiváló minőségű munkában, a korrekt üzleti kapcsolatokban és az innovációban hiszünk, ebben látjuk a saját cégünk és partnereink jövőjét.

 

Elérhetőségünk: 

INFOREKLÁM Kft.
9300 Csorna, Kismartoni utca 2/a
Telephely: 9300 Csorna, Arany J. u. 5.
Telefon/fax: 96/260-176
Mobil: 06/30/9370-651
E-mail: kapcsolat@inforeklam.hu

 

Ajánlatkérés

11 + 1 =