Információs portál
Médiaportálunk független médiaként térségünk híreiről, eseményeiről tudósít gyorsan, pontosan és elfogulatlanul. Ez az a média, ahol mindig új híreket, információkat talál közvetlen környezetünkről, fotókat, programbeszámolókat nézegethet ismerőseiről.

Nálunk mindenki lehet újságíró! Küldjön hírt, cikket, képet az info@inforabakoz.hu e-mail címre!

Itt rólunk szólnak a hírek! …ismerősökről, rokonokról, barátokról

Nálunk a hír nem csak a politika, hanem a civil szervezetek, intézmények, sport, kultúra, az iskolák, de akár baráti társaságok, családok eseményei is. A közösségi oldalak egy gombnyomással elérhetők, így azonnal megoszthatja élményeit, híreket, fotókat másokkal is.

Velünk nem csak tájékozódni, hanem tájékoztatni is tud.

Banner hirdetéseink figyelemfelkeltőek, dinamikusak, de nem tolakodóak, alkalmasak akár napi, heti, havi akciók, aktuális információk meghirdetésére, image-építésre és erősítésre. Médiaportálunk egy országos hálózat tagja, így lehetősége van helyi, regionális vagy országos kampányok lebonyolítására.

Portálunk egyik pillére a Cégregiszter, amely virtuális katalógusként egyedülálló lehetőséget ad a térség vállalkozásainak a világhálón való megjelenésre. A miniweboldal könnyen, percek alatt szerkeszthető, így mindig naprakész, aktuális tartalommal találkozik a látogató.A miniweboldal tartalmazza a cég minden adatát, logóját, szöveges bemutatását, képeket, termékleírásokat, aktuális ajánlatokat, referenciamunkákat… vagyis mindent, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet.

Tekintse meg Médiaajánlatunkat, válassza ki az Önnek megfelelő hirdetési formát,  megjelenési lehetőséget, kérjen egyedi ajánlatot, melyet az Ön igényeihez igazítunk.

A világ megváltozott!

Ma már nem elegendő kitenni a “nyitva” táblát! Reklám, hirdetés, promóció nélkül nem megy…

Már nem elegendő csak a nyomtatott médiában hirdetni… hiszen a vevők, partnerek többsége az interneten keresgél. Aki nincs fenn az interneten az számukra nem létezik! Aki nincs fenn az interneten, az önként mond le a vevőiről, partnereiről. 

Ma már nincs választás: oda kell menni, ahol a vevőink, partnereink vannak, a “nyitva” táblát az internetre is ki kell tenni!

 

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot!

Hirdetési tanácsadó (Csorna és környéke)
Dan Kitti  Tel: 06-30-428-8917
e-mail: dan.kitti@inforeklam.hu

Hirdetési tanácsadó (Kapuvár és környéke)
Kristófné Jakab Viktória  Tel: 06-30-623-9412
e-mail: viktoria@szuperinfo.hu

Portálmenedzser: hírek, cikkek, fotók
Papp József
Tel: 06-20-466-8117
e-mail: info@inforabakoz.hu

Ajánlatkérés

10 + 11 =

Adatait az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtak szerint kezeljük.